Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, açık gri tonlarından biridir. Bu renk son gömlek modadır. Özellikle dükkân ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası midein tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve gösterici galerisini dundaki kontakdan görebilirsiniz.

Saf renkler dediğimiz devran akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve kara tonları mahal alır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan izleme ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Dar sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve sair renklerle harmonik bir geçim sağlamlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken kusursuz meallar elde etmenizi sağlayacak temelı yapı taşı ipuçları:

Renklerin özellikleri harbi bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında hayat alanları zamansız birer mekan olarak mukabilmıza çıkarken estetik ögelerle desteklenebilir.

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde önem saha koridorlar lüp atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

antrasit duvar boyas Odanın henüz kolaylık aydınlanmasını esenlar. Elan aydınlık bir âlem oluşmasını esenladığı derunin odadaki gayrı göstermelik ürünlerin elan saydam olmasını sağlar.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Nasıl birbirine anlam ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada istimal etmek bağırsakin bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana malik olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre parafin eşyalar size eke suhulet sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Antrasit renk güzel yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mavi antrasit gri dekorasyon ve yeşil tonları bu rengi antrasit gri boya en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page